Ingyenes segítségnyújtás kisgyermekes szülőknek !

Tanácsot ad Tamás Katalin gyermekorvos.

A Medhelp4kids-nél térítésmentes szolgáltatásunk bevezetését már hónapok óta tervezem. A koronavírus járvány miatt kialakult helyzet azonban felgyorsította az eseményeket.

Szeretnék segítséget nyújtani Önnek és tehermentesíteni a kollégáimat. Ezért a mai naptól szeretném a legjobb tudásom szerint segíteni a családokat, szülőket, gyerekeket általános gyermekorvosi kérdésekben.

Amiben szívesen állok rendelkezésére:

– házi gyermekorvosi kérdések, 

– gyermekápolási-gondozási praktikák, 

– szívesen gondolkodom együtt táplálás, dietetika, gyermek-gasztroenterológia, allergológia témakörében.

Díjmentes szolgáltatásunkat telefonhívás formájában tudjuk végezni, 10 perces időintervallumokban, amire az itt lévő e-mail címen tud jelentkezni minden nap 08:00 – 12:00 között: tamaskati@medhelp4kids.com 

Az Ön által megadott telefonszámot legkésőbb 24-48 órán belül visszahívom, sikertelenség esetén a hívásomat további két alkalommal megismétlem. Kérem, legyen majd türelemmel, SMS-re nem tudok válaszolni, mindenképpen visszahívom.

Forduljon hozzám bizalommal!

Dr. Tamás Katalin
csecsemő- és gyermekgyógyász,
gyermek gasztroenterológus, allergológus

MedHelp4Kids csapatának vezetője

FONTOS: Sürgősségi kérdésekben sajnos nem tudok rendelkezésükre állni! Ebben az esetben azonnal forduljon a gyermek háziorvosához, védőnőjéhez, illetve szükség esetén keresse fel a legközelebbi gyermekügyeletet vagy gyermekkórházat,vagy  kérje a Országos Mentőszolgálat segítségét (104).