TeleHelpy program

Az igényeknek megfelelően alakítottunk ki egy speciális első konzultációt – online – a szülőkkel. Rendszeresen látunk el pácienseket, akik hosszú utat tesznek meg lakhelyüktől a rendelőnkig. A mai világban lehetőséget adunk egy első – személyes találkozást megelőző – konzultációra, annak érdekében, hogy gyorsabban jussunk pontos diagnózishoz és az erre...TOVÁBB »


45 PERCES DIETETIKAI KONZULTÁCIÓ A MEDHELP4KIDS-BEN

A Medhelp4Kids dietetikusai az érdeklődésre tekintettel önálló 45 perces táplálás terápiás tréningeket tartanak különböző témakörökben. Mindketten nagy rutinnal rendelkeznek a klinikai dietetika és a közétkeztetés speciális kérdéseiben!
Van lehetőség a gyermekkori táplálas minden felmerülő kérdésében konzultálni: hozzátáplálás preventív szemmel, táplalekallergia dietetikai kezelése, alultápláltság, elhízás, inzulin...TOVÁBB »


MILYEN VIZSGÁLATOKKAL KÉSZÜLJÜNK AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓRA?

 

Rendelőnkben célunk, hogy az első konzultáció alkalmával együtt tervezzük meg a családokkal a szakmailag indokolt és feltétlenül szükséges vizsgálatokat. Így tudjuk minimalizálni az esetleges fájdalmas vizsgálatok számát és felesleges kiadásokat. A személyes találkozó gyakran napokon belül megtörténhet.

Általánosságban elmondható, hogy betegeink legnagyobb számban az alábbi tünetekkel...TOVÁBB »


Családi allergia vizsgálat

Az allergiás, vagy annak tűnő klinikai tünetek száma kiemelkedő. Emiatt sokan fordulnak allergia gyanújával szakemberhez. Míg a felnőttek esetében a légúti tünetek dominálnak, a gyermekek kezdetben többnyire a táplálék allergia tüneteit mutatják. Az allergiás (atópiás) hajlam öröklődését az a megállapítás támasztja alá, hogy az olyan családokban, ahol mindkét...TOVÁBB »


Lisztérzékenység vizsgálata gyorsteszttel!

Egy csepp vérből, azonnali eredmény! Az eredmény értelmezése gasztroenterológussal!

Rendelőnkben professzionális, az álnegatív eredményeket is kiszűrő tesztet használjuk.

...TOVÁBB »

C13-urea-kilégzési teszt

A beteg C13 (nem sugárzó) izotóppal jelzett ureumot iszik, majd a gyomrában lévő ureázenzimmel rendelkező Helicobacter pylori baktérium az ureumot erősen lúgos kémhatású ammóniára és bikarbonátra bontja. A bikarbonátból izotópszénatommal jelzett szén-dioxid keletkezik, mely a keringéssel a tüdőbe kerül, innen a kilélegzett levegővel távozik, így kimutatható, s mennyisége mérhető.TOVÁBB »