TeleHelpy program

Biztonságos, online gyermekgyógyászati konzultáció dr. Tamás Katalinnal

A megváltozott és felgyorsult világ, a digitális eszközök rohamos fejlődése és a koronavírus járvány megjelenése arra késztetett minket, hogy professzionális gyermekgyógyászati rendelésünket a biztonságra való tekintettel online folytassuk tovább.

Közel 25 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött három évvel ezelőtt kidolgoztunk egy speciális online konzultációt. Igy lehetővé tesszük, és megkíméljük a családokat az utazás fáradalmaitól. Szakemberként most fontosnak tartjuk a járvány terjedésének megfékezését mindannyiunk érdekében.

A jelenleg kialakított online konzultáció során részletesen tudjuk megbeszélni a kórtörténetet, a jelenlegi klinikai tüneteket, panaszokat. A megbeszélés természetesen nélkülözi a fizikális vizsgálatot, amennyiben a probléma szükségessé teszi akkor ezzel kapcsolatban speciális döntéseket hozunk. Az online kapcsolattartás alkalmas a legtöbb esetben a közelítő diagnózis felállításhoz, a gyorsaság és pontosság érdekében a legszükségesebb vizsgálatok megtervezéséhez.

A gyermekgasztroenterológia, allergológia kérdéseiben a táplálási szokások megbeszélése és a szakorvosi vélemény kialakítása egy beszélgetés alkalmával lehetővé teszi az azonnali táplálási tanácsok elsajátítását dietetikus segítségével.

Javasoljuk ezt a konzultációt azoknak a családoknak is, akik általános gyermekgyógyászati témakörön belül, újszülött-és csecsemőkortól fiatal felnőttkorig keresik a szakembert elhúzódó panaszok miatt.  

Legyen az táplálás, mozgásfejlődés, házi gyermekorvoslás, gyakori légúti fertőzések, allergiás bőrjelenségek, sápadtság, ekcéma, atópia témaköre.
Bélrendszeri tünetek gyakori laza székletek, hasmenés, székrekedés, haspuffadás. Felszívódási zavarra utaló tünetek, lisztérzékenység gyanúja. Savas visszaáramlás, reflux tünetek csoportja.

Az online konzultáció ára: a járványra való tekintettel a korábbi árakhoz képest mérsékeltebb, 21.000 Ft helyett 18.500 Ft. Ami tartalmaz még megbeszélésenként 2 e-mail váltási lehetőségét.

A kontroll vizsgálat – 3 hónapon belül – a korábbi 16.000 Ft helyett 12.500 Ft.

Email4kids csomag 2 további e-mail esetén: 6.000 Ft
Email4kids csomag 4 további e-mail esetén: 11.000 Ft

A konzultáció keretében E-recept és egyéb elektronikus dokumentáció megoldható.

Időpont egyeztetés e-mailben, telefonon vagy az alábbi foglalás gombra kattintva érhető el: medhelp@medhelp4kids.com // +36 30 568 67 67

Az időpontegyeztetés során minden technikai segítséget megadunk annak érdekében, hogy a közel 30 perces online konzultáció zökkenőmentes legyen.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Dr. Tamás Katalin
csecsemő- és gyermekgyógyász,
gyermek gasztroenterológus, allergológus
MedHelp4Kids csapatának vezetője

Foglalj időpontot most!