Dietetikai tanácsadás-táplálásterápia

Munkák során legyen az gyermek gasztroenterológia vagy általános gyermekorvoslás kiemelt szerepet kapott a dietetika. Csapatban, szoros együttműködésben dolgozunk a dietetikus munkatárssunkkal.

Munkája nélkülözhetetlen a szakrendelésen a gyerekek számára egyénenként összeállítandó étrend kialakításában és a betanított étrend folyamatos értékelésében, melyet a szülőkkel online kapcsolat formájában végez Petra és Anna. Élvezetes számunkra a helyes összetevők megválogatásán kívül a bravúros főzési technikák betanítása. Boldogság minden pillanat a szülőknek és nekünk, ha egy-egy titkos recept sikeressé válik és kedvenccé nyilváníthatják a családok.

Kiemelt időszak az anyatejes táplálás mellett a hozzátáplálás megkezdése. Ennek megfelelő időzítése, üteme az egészséges csecsemők számára is. A helyes szokások kialakításában az összetételen kívül a praktikák bemutatása, betanítása kedves dietetikusi feladat.

Természetesen hálás téma a várandós anyukák felkészítése saját étrendjükkel kapcsolatban, előzetes tájékoztatásuk a szoptatási időszak alatt történő anyai étrenddel kapcsolatban.

Dietetikusaink többéves klinikai dietetikai, és közétkeztetési tapasztalata kiegészítheti az integrált szülő, csecsemő, kisgyermek konzulensünk munkáját egyes regulációs zavarok megbeszélésében. (rosszevő, székrekedős, refluxos gyermek esetében)

Foglalj időpontot most!

Az időpontfoglalás a Foglaljorvost.hu-n keresztül történik.